Győr 2020 - PSAK XV.

A konferencia absztraktfüzete már letölthető pdf formában is.

 

A konferenciával kapcsolatos korábbi tájékoztatások

A vírushelyzetre tekintettel a társszervező Széchenyi István Egyetemnek a járványügyi helyzet kezeléséről szóló 2/2020. számú Irányító Testületi körlevelében foglaltak alapján a PSAT elnöksége úgy döntött, hogy a XV. PSAK-ot online formában rendezzük meg 2020. október 8-10. között, azaz az eredetileg kijelölt napokon. A programterv véglegesítéséhez és a szükséges adminisztratív feladatok ellátásához a regisztrált résztvevőktől egy rövid kérdőív megválaszolását kérjük, amelyet e-mailben kapnak meg.
A technikai részletekről mielőbb tájékoztatjuk a kedves jelentkezőket.

Ide kattintva érhető el a  XV. PSAK részletes programja és az összes további információ.

A konferencia a Széchenyi István Egyetem Let'sMeet felületén lesz online lebonyolítva. Ide kattintva olvashatók a csatlakozáshoz szükséges technikai részletek és a "konferenciaszoba" linkje is itt található.

 

 

PSAK XV. Győr részvételi felhívás

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy megkezdődött a regisztráció az idei, immár XV. Pro Scientia Aranyérmesek Konferenciájára, amelyet 2020. október 8–10. között rendezünk Győrben, a Széchenyi István Egyetemen.

„Early bird” regisztráció: 2020. június 8.–július 10.

A teljes regisztrációs időszak: 2020. június 8. – augusztus 15.

Az előadáskivonatok feltöltésének végső határideje:  2020. augusztus 15.

A részvételi díjból  „early bird” kedvezményt tudunk biztosítani mindazoknak, akik július 10-ig regisztrálnak és a részvételi díjukat ezzel együtt, de legkésőbb 2020. július 10-ig befizetik a PSAT bankszámlájára: CIB Bank Zrt. 11100104-18084582-36000001.

Kérünk, hogy utaláskor a megjegyzés rovatban mindig tüntesd fel, mire vonatkozik a befizetés! (pl. 2019. és 2020. évi tagdíj + konferencia díj 2 főre: 1 tag, 1 külsős)

A konferencia részvételi díjai az alábbiak szerint alakulnak:

  • Friss (2019-es) érmeseknek, amennyiben beléptek az egyesületbe és nincs tagdíjhátralékuk, ingyenes a részvétel. (Kérjük, aki tavaly belépett, ellenőrizze, hogy befizette-e a 2019. évi tagdíjat, mert az  2020. január 1-től már lejárt tartozásnak számít!)
  • Korábbi aranyérmes tagoknak, amennyiben nincs tagdíjhátralékuk: 20.000 Ft, early bird 15.000 Ft.
  • Aranyérmeseknek, akik nem egyesületi tagok, továbbá az érmesek "külsős" felnőtt hozzátartozóinak, kísérőinek: 30.000 Ft, early bird 20.000 Ft. (Tagdíjhátralékkal rendelkező PSAT-tagok szintén külsős résztvevőnek minősülnek, ezért részvételi díjuk 30.000 Ft, és nekik early bird kedvezményt sem tudunk nyújtani – hacsak a befizetéssel egyidejűleg nem rendezik korábbi tartozásukat. A saját adatlapján mindenki ellenőrizni tudja, van-e hátraléka.)
  • Érmesek gyermekeinek 4 éves korig ingyenes, 4 és 18 éves kor között 20.000 Ft, early bird 15.000 Ft.

A részvételi díj tartalmazza a konferencia során az étkezések (ebéd, vacsora) és a szállás díját is (két éjszaka).

Külön kéréssel fordulunk „már befutott” aranyérmeseinkhez! Az elmúlt hónapok nehézségei miatt és a PSAT hosszú távú sikeres működése érdekében ezentúl nagyobb hangsúlyt kell fordítanunk arra, hogy ellensúlyozzuk a pályázatoktól és az aktuális PSAK rendező intézményétől való függőséget. Bízunk benne, hogy a nemzetközi társaságok mintájára sokan éreztek elhivatottságot arra, hogy támogassátok az egyesületünket. A most beérkezett támogatásokat elsősorban a konferencia színvonalának emelésére fordítjuk.
 
Platina támogatói adomány: 100 000 Ft
 
Gyémánt támogatói adomány: 50 000 Ft
 
Támogatásra van lehetőség magánszemélyként és társasági adóalanyként is. A befizetésnél a közleménybe kérjük beírni az „adomány” szót. Amennyiben magánszemélytől kapunk befizetést, de a megfelelő közlemény nélkül, azt saját tagdíjként vagy konferencia részvételi díjként tudjuk elszámolni. Ha társasági adóalany az adományozó, a befizetésről az egyesület a társasági adótörvény szerinti adóigazolást állít ki, mert az aktuális szabályok szerint adókedvezmény is jár (részletek itt). Ezért a banki átutalással egyidejűleg kérjük a cégnév, székhely és adószám megküldését az elérhetőségeink valamelyikére.
 
A támogatók nevét a velük történt egyéni megegyezés szerint tüntetjük fel.

 

További tudnivalók a regisztrációhoz:

A konferencián most is tervezünk művészeti szekciót, amelynek a programba illesztése a jelentkezők létszámától és természetesen technikai lehetőségeinktől is függ. A művészeti szekcióba elsősorban Pro Arte Aranyérmesek jelentkezését várjuk művészeti bemutatókkal (pl. zenei előadás vagy mini képzőművészeti kiállítás, „tárlatvezetés” stb.).

szállás a Széchenyi István Egyetem új kollégiumában, kétágyas szobákban lesz. 

Aki kísérőjét, családtagját is szeretné regisztrálni, a saját jelentkezési lapján tudja ezt megtenni az étkezés-, illetve szállásigényeknél, a megjegyzés rovatban pedig kérjük feltüntetni a további személyek nevét, gyermekek esetében életkorát.

A konferenciára a jelentkezés lezárult.

Absztraktok feltöltése>>  Az absztraktok feltöltésének határideje lejárt

A regisztrációhoz, absztraktfeltöltéshez be kell jelentkezned az oldalra. A bejelentkezési név a(z éremszerzéskor használt) neved (előtagok pl. dr. nélkül), illetve az elsődleges e-mail cím, amit megadtál nekünk a belépéskor vagy a legutóbbi adatfrissítéskor. Ha még nincs jelszavad vagy elfelejtetted azt, akkor a belépés melletti "új jelszó igénylése" fülön van lehetőséged új jelszót kérni, amelyet a rendszer a korábban megadott e-mail címre küld ki, és azt egy linkre kattintva vissza kell igazolnod. Probléma esetén kérjük, írj a psat.arany@gmail.com címre!

 

Szeretettel várunk a konferencián!

Letölthető fájlok