Budapest 2018 - PSAK XIV.

Lezárult a jelentkezés a Pro Scientia Aranyérmesek XIV. Konferenciájára, amit 2018. augusztus 23-25. között rendezünk Budapesten a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen!

A konferencia részletes programja itt érhető el>>

A regisztrációs időszak: 2018. január 25. – február 28.
Pótregisztrációra 2018. március 1. – április 30. között van lehetőség.
Az előadáskivonatok feltöltésének végső határidejét: 2018. május 15-ig meghosszabbítottuk!

 

A konferencia megszervezéséhez idén is pályázati támogatást szeretnénk igénybe venni, és már a pályázat beadáskor minél pontosabban kell tudnunk tervezni a várható létszámot, ezért a korai regisztráció. Kérünk szépen, segítsd a munkánkat azzal, hogy jelentkezésedet mielőbb beküldöd!

A részvételi díjból 50% „early bird” kedvezményt tudunk biztosítani mindazoknak, akik február 28-ig regisztrálnak és a részvételi díjukat ezzel együtt, de legkésőbb 2018. február 28-ig befizetik a PSAT bankszámlájára: CIB Bank Zrt. 11100104-18084582-36000001. Kérünk, hogy a megjegyzés rovatban tüntesd fel, mire vonatkozik a befizetés! (pl. 2017. és 2018. évi tagdíj + konferencia díj 2 főre: 1 tag, 1 külsős)

A konferencia részvételi díjai az alábbiak szerint alakulnak:

Friss (2017-es) érmeseknek, amennyiben beléptek az egyesületbe és nincs tagdíjhátralékuk, ingyenes a részvétel. (Kérjük, aki tavaly belépett, ellenőrizze, hogy befizette-e a 2017. évi tagdíjat, mert az január 1-től már lejárt tartozásnak számít!)

Korábbi aranyérmes tagoknak, amennyiben nincs tagdíjhátralékuk: 14.000 Ft, early bird 7.000 Ft.

Aranyérmeseknek, akik nem egyesületi tagok, továbbá az érmesek "külsős" felnőtt hozzátartozóinak, kísérőinek: 28.000 Ft, early bird 14.000 Ft. (Tagdíjhátralékkal rendelkező PSAT-tagok szintén külsős résztvevőnek minősülnek, ezért részvételi díjuk 28.000 Ft, és nekik early bird kedvezményt sem tudunk nyújtani – hacsak a befizetéssel egyidejűleg nem rendezik korábbi tartozásukat. A saját adatlapján mindenki ellenőrizni tudja, van-e hátraléka.)

Érmesek gyermekeinek 4 éves korig ingyenes, 4 és 18 éves kor között 14.000 Ft, early bird 7.000 Ft.

A részvételi díj tartalmazza a konferencia során az étkezések (ebéd, vacsora) és a szállás díját is (két éjszaka).

További tudnivalók a regisztrációhoz:

A konferencián a két évvel ezelőtti pécsi PSAK-hoz hasonlóan most is tervezünk művészeti szekciót, amelynek a programba illesztése a jelentkezők létszámától és természetesen technikai lehetőségeinktől is függ. A művészeti szekcióba elsősorban Pro Arte Aranyérmesek jelentkezését várjuk művészeti bemutatókkal (pl. zenei előadás, vagy mini képzőművészeti kiállítás, „tárlatvezetés” stb.).

szállás a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Orczy úti kollégiumában, kétágyas szobákban lesz. A szálláson a parkolási lehetőség biztosított.

Aki kísérőjét, családtagját is szeretné regisztrálni, a saját jelentkezési lapján tudja ezt megtenni az étkezés-, illetve szállásigényeknél, a megjegyzés rovatban pedig kérjük feltüntetni a további személyek nevét, gyermekek esetében életkorát.

A konferencia jelentkezési lapja itt érhető el.>> (A jelentkezés lezárult.)

A regisztrációhoz be kell jelentkezned az oldalra. A bejelentkezési név a(z éremszerzéskor használt) neved (előtagok pl. dr. nélkül), illetve az elsődleges e-mail cím, amit megadtál nekünk a belépéskor vagy a legutóbbi adatfrissítéskor. Ha még nincs jelszavad vagy elfelejtetted azt, akkor a belépés melletti "új jelszó igénylése" fülön van lehetőséged új jelszót kérni, amelyet a rendszer a korábban megadott e-mail címre küld ki, és azt egy linkre kattintva vissza kell igazolnod. Probléma esetén kérjük, írj a psat.arany@gmail.com címre!

 

Szeretettel várunk a konferencián, várjuk jelentkezésedet!