Pécs 2016 - PSAK XIII.

 

Az aranyérmesek XIII. konferenciáját 2016. november 17-19. között rendeztük meg Pécsett a Nemzeti Tehetség Program Támogatásával. Házigazdánk a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara volt, a főszervező Tóbi István.

A konferenciáról szóló résztvevői beszámolót itt lehet elérni.

 

A XIII. PSAK-kal kapcsolatos letölthetõ anyagok:

A konferencia részletes programja és az előadások absztraktjai.

A konferencia programfüzete.

A konferencia során készült fotóink.

A konferencia során készült rövid összefoglaló film és riportfilm.

A konferencia előadásaiból készült tanulmánykötet.

 

A konferencia-jelentkezéssel kapcsolatos korábbi információk:

Lezárult a regisztráció a Pro Scientia Aranyérmesek XIII. Konferenciájára, amit 2016. november 17–19. között rendezünk Pécsett! A tervezett programbeosztás is olvasható már honlapunkon.

A regisztrációs időszak: 2016. április 15. – április 30.
Pótregisztráció 2016. május 1. – május 31.

A konferencia megszervezéséhez pályázati támogatást veszünk igénybe, és már a pályázat beadáskor minél pontosabban kell tudnunk a várható létszámot, ezért a regisztrációt a tervezetthez képest néhány héttel előbbre hoztuk. Kérünk szépen, segítsd a munkánkat azzal, hogy jelentkezésedet mielőbb beküldöd!

A fentiek miatt a részvételi díjból 50% „early bird” kedvezményt is tudunk biztosítani mindazoknak, akik április 30-ig regisztrálnak és a részvételi díjukat ezzel együtt, de legkésőbb 2016. május 15-ig befizetik a PSAT bankszámlájára: CIB Bank Zrt. 11100104-18084582-36000001. Kérünk Benneteket, a megjegyzés rovatban tüntessétek fel, mire vontakozik a befizetésetek! (pl. 2015. és 2016. évi tagdíj+ konferencia díj 2 főre: 1 tag, 1 külsős)

Kérjük, aki április 30-ig regisztrált, ne mulassza el a befizetést május 15-ig, mert csak így tudjuk biztosítani a kedvezményt. A pótregisztráció során jelentkezőkre a normál konferenciadíjak vonatkoznak.

A konferenciával kapcsolatos legfontosabb határidők:

 • Jelentkezési határidő: 2016. április 30.
 • Early bird befizetési határidő: 2016. május 15.
 • Pótjelentkezés: 2016. május 1–31.
 • Absztrakt leadási határideje: 2016. szeptember 15. (az absztraktok feltöltésére szolgáló felület augusztus 12-től már elérhető)
 • Konferenciadíj befizetési határideje: 2016. szeptember 30.
 • Kötetbe szánt cikk leadási határideje: 2016. december 15.

 

Az absztraktokat (bejelentkezést követően) itt tölthetitek fel.

 

Fontos tudnivalók az absztraktok feltöltéséhez:

 • Most már az előadásod végleges címét kell feltüntetned!
 • A szerző blokkban add meg a teljes nevedet (doktori fokozatok feltüntetése nélkül), majd alatta külön sorban a beosztásodat és a munkahelyed/kutatóhelyed nevét.
 • A főszöveg blokkba kerül az absztraktod szövege, kérünk minimum 1000, maximum 2000 karaktert írj! (ez a nyomtatásban megjelenő absztraktfüzet szerkesztése miatt fontos)
 • Képet nem kötelező feltöltened, de szerencsés, ha választasz egy, az előadásod témájához illő fotót.

 

A konferencia részvételi díjai:
(A részvételi díj tartalmazza a konferencia során az étkezések, szállás, programok költségeit is.)

 • Friss (2015-ös) érmeseknek, amennyiben beléptek az egyesületbe és nincs tagdíjhátralékuk, ingyenes a részvétel.
 • Korábbi aranyérmes tagoknak, amennyiben nincs tagdíjhátralékuk: 12.000 Ft (early bird 6.000 Ft)
 • Aranyérmeseknek, akik nem egyesületi tagok, továbbá az érmesek "külsős" felnőtt hozzátartozóinak, kísérőinek: 24.000 Ft (early bird 12.000 Ft) (Tagdíjhátralékkal rendelkező PSAT-tagok szintén külsős résztvevőnek minősülnek, ezért részvételi díjuk 24.000 Ft, és nekik early bird kedvezményt sem tudunk nyújtani – hacsak a befizetéssel egyidejűleg nem rendezik korábbi tartozásukat.)
 • Érmesek gyermekeinek 4 éves korig ingyenes, 4 és 18 éves kor között 12.000 Ft (early bird 6.000 Ft)

 

További tudnivalók a regisztrációhoz:

A jelentkezési lap eléréséhez be kell jelentkezni (jobb felső sarok), amihez az alapértelmezett bejelentkezési neve minden érmesnek a PSAT-nak a belépéskor vagy az adatfrissítéskor megadott (elsődleges) e-mail címe. Ha valaki még nem lépett be soha az oldalra, vagy elfelejtette a jelszavát, az eljárás a következő: a belépés melletti "új jelszó igénylése" fülön kell új jelszót kérni, amelyet a rendszer a korábban megadott e-mail címre küld ki, és azt egy linkre kattintva vissza kell igazolni. 

A konferencián a megszokottak mellett művészeti szekciót is tervezünk, amelynek a programba illesztése a jelentkezők létszámától és természetesen technikai lehetőségeinktől is függ. A művészeti szekcióba elsősorban Pro Arte Aranyérmesek jelentkezését várjuk művészeti bemutatókkal (pl. zenei előadás, vagy mini képzőművészeti kiállítás, saját műalkotás bemutatása, elemzése, stb.).

A szállás hotelben, kétágyas szobákban lesz.

Aki kísérőjét, családtagját is szeretné regisztrálni, a saját jelentkezési lapján tudja ezt megtenni az étkezés-, illetve szállásigényeknél, a megjegyzés rovatban pedig kérjük feltüntetni a további személyek nevét, gyermekek esetében életkorát, továbbá, mivel a konferencia résztvevői pólót is kapnak ajándékba, az ő pólóméretükre vonatkozó adatokat.

A jelentkezéssel kapcsolatos bármilyen probléma esetén írj nekünk a psat.arany@gmail.com címre!