1991-es érmesek jubileumi találkozója

Esemény időpontja

2021. november 24. szerda, 15:00

 

2021. november 24-én, az idei kitüntetések átadásának napján (délután) a PSAT ismét aranyérmes alumni találkozót szervez Budapesten. A jubileumi összejövetelt hagyományteremtő szándékkal először 2019-ben tartottuk meg annak apropóján, hogy 30 évvel azelőtt adták át az első Pro Scientia Aranyérmeket.

Idén a találkozóra a jelenhez képest 30 évvel korábbi kitüntetetteket, azaz az 1991-es érmes társakat szeretnénk összehívni. Bízunk benne, hogy sok régi aranyérmest látunk majd viszont (bármely évből), és a PSAT szellemiségéhez igazodva a rendezvényre természetesen várjuk majd az idei, friss érmeseket is. Terveink szerint a köszöntőt követően most is két 1991-ben kitüntetett aranyérmest kérünk fel egy-egy rövid előadásra, a beszélgetést, közgyűlést, fogadást pedig egy hajón szeretnénk megtartani. (A hajó kezdetben áll majd, és csak az előadások és a közgyűlés után indul el.) Őszintén reméljük, hogy a járványügyi előírások lehetővé fogják tenni a rendezvény megtartását, a szervezést mindenesetre megkezdtük.

Kérünk mindenkit, hogy adjátok tovább a hírt, mindazokat pedig, akik 1991-ben kapták meg a Pro Scientia Aranyérmet, hogy legyenek szívesek a kapcsolatfelvétel érdekében megírni nekünk e-mail címüket, ahová a meghívót elküldhetjük nekik, különösen ha nem rendelkeznek személyes adatlappal a honlapon, vagy nagyon régen frissítették azt! Minden olyan érmestárs jelentkezésének is örülünk, akik abban tudnak segíteni, hogy egy-egy régi érmest hol, hogyan érhetünk el.

Köszönjük előre is a segítséget!  A program részleteivel és a regisztrációs űrlappal később jelentkezünk, az esemény leírását folyamatosan frissítjük.