A PSAT rendes éves közgyűlése

Esemény időpontja

2015. november 5. csütörtök, 13:15

Tisztelt Egyesületi Tagok!

A Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület rendes éves közgyűlését 2015. november 19. napján 15.00 órára hívom össze. A közgyűlés helyszíne Budapest, Duna Palota, (1051 Budapest, Zrínyi u. 5.). Kornélia Szalon.

A közgyűlés tervezett napirendi pontjai a következők:

1.  A Fővárosi Törvényszék 14. Pk. 61.137/1996/24.   sz. hiánypótlást elrendelő végzésének megfelelően az Alapszabály módosítása.

2. Az Elnökség beszámolója az előző rendes Közgyűlés (2014. november 6.) óta eltelt időszakról.

3. Az Egyesület 2016. évre szóló költségvetési tervének elfogadása.

4. A PSAT Elnökségének felhatalmazása a FEL! a Pro Scientia Aranyérmesekkel – Tudománnyal a FELelős társadalomért című, a Nemzeti Tehetség Program támogatásával megvalósítandó pályázati projekt végrehajtására, a projekt keretében megkötendő, az Alapszabály III. g) pontja szerinti szerződések jóváhagyása (olyan szerződés, amelyet az Egyesület saját tagjával, vezető tisztségviselőjével, a felügyelőbizottság tagjával vagy ezek hozzátartozójával köt).

A PSAT Alapszabálya III. rész 5.1. pontja értelmében a közgyűlés akkor határozatképes, ha azon a rendes tagok legalább 50 %-a + 1 fő jelen van. Amennyiben az eredeti időpontra összehívott Közgyűlés határozatképtelen, úgy a határozatképtelenség miatt elhalasztott Közgyűlés 4 óra múlva az eredeti meghívóban szereplő helyen ismételten összeül, és az eredeti napirendben felvett kérdésekben a megjelentek számára való tekintet nélkül határozatképes. (Alapszabály III. 3.3. pont)

Határozatképtelenség esetén tehát az elhalasztott Közgyűlés változatlan napirenddel és helyszínen 2015. november 19. napján 19:00 órai kezdettel ül össze.

A napirendhez kapcsolódó mellékletek bejelentkezve érhetők el.

Budapest, 2015. november 5.

 

 

 

                                                               Harsányi Szabolcs Gergő s.k.

                                                               a PSAT elnöke

                                                               Pro Scientia Aranyérmesek Társasága Egyesület

                                                               7625 Pécs, Kálvária u. 56. III./12.

Letölthető fájlok

A védett fájlok letöltéséhez kérjük jelentkezzen be.