Fedezz FEL! 1. - Tudományos ismeretterjesztés és közösségi média

Esemény időpontja

2016. április 2. szombat, 10:00

„FEL! a Pro Scientia Aranyérmesekkel – Tudománnyal a FELelős társadalomért” c. pályázati projektünk keretében megvalósuló soron következő alprogramunk a  Fedezz FEL! címet viseli. Ennek során 2016 tavaszán összesen három interaktív tudománynépszerűsítő bemutatót tartunk, amelynek  első állomása 2016. április 2-án lesz Budapesten. A rendezvény alkalmával a tudományos ismeretterjesztés korszerű formáival – különösen a közösségi médián alapuló formákkal – foglalkozunk a társadalmi felelősségvállalás jegyében. Az interaktív bemutatót a Szertárról jól ismert Zsiros László Róbert, aranyérmes társunk tartja. Ha tervezel ismeretterjesztő online közösséget kialakítani vagy már van működő közösségi oldalad, de szeretnéd mélyebben megismerni a benne rejlő lehetőségeket, mindenképpen várunk!

A bemutató helyszíne a Semmelweis Egyetem I.sz. Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézetének tanterme (1085 Budapest, Üllői út 26.), ideje 10:00-12:00.

A program résztvevőinek maximális létszáma 50 fő. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Kérjük, részvételi szándékodat legkésőbb 2016. április 1-jén 20.00 óráig jelezd az alábbi címre küldendő e-mailben: bedush@gmail.com. A tárgy rovatban tüntesd fel: „Fedezz FEL 1.”

A jelentkezések elfogadásáról folyamatosan, e-mailben küldünk értesítést. A regisztráció a beléptetés miatt feltétlenül szükséges, a válaszban küldjük a részletes információkat ezzel kapcsolatban.

Ha az időpont betelt, a honlapon, illetve a program facebook-eseményénél is jelezni fogjuk.

 

A rendezvény az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi ErőforrásTámogatáskezelő által a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetett a „Fiatal felnőtt tehetségek társadalmi felelősségvállalását elősegítő programok támogatása” címmel kiírt pályázatának (NTP-FTH-M-15-0002) támogatásával valósul meg.