30 éves jubileumi találkozó

Esemény időpontja

2019. október 31. csütörtök, 15:00

 

2019. október 31-én, az idei kitüntetések átadásának napján, délután 15:00 órától a PSAT aranyérmes alumni találkozót szervez Budapesten, helyszín az MTA Kisterme (1051 Budapest, Széchenyi tér 9.).  A jubileumi összejövetel terve az OTDT tavaly őszi Tehetséghíd a jövőbe című országos TDK-fórumán született meg, amelynek alkalmával számos aranyérmes találkozott össze. 

 

30 évvel ezelőtt adták át az első Pro Scientia Aranyérmeket, ezért a találkozóra természetesen szeretnénk meghívni minden 1989-ben kitüntetett érmestársat. Bízunk benne, hogy sok-sok régi aranyérmest látunk majd viszont (bármely évből), és a PSAT szellemiségéhez igazodva a rendezvényre várjuk majd az idei, friss érmeseket is. A program regisztrációköteles, kérjük az aranyérmeseket hogy az itt található űrlapon küldjék be jelentkezésüket!

A találkozó során 2 rövid előadás hangzik el a legrégebbi érmesektől, amelyet a tervek szerint kötetlen beszélgetés, és szerény állófogadás követ. A PSAT soron következő közgyűlését is e rendezvény helyszínén tartjuk.

A tervezett program a következő:

15.00 Köszöntők
15:10 Előadások 1989-ben kitüntetett aranyérmesektől:

15:10 -15:30 Dinnyés András: Genetikailag újraprogramozott őssejtek a regenerációs orvoslásban
15:30 -15:50 Vinkó József: Csillagok útján
 
15:50 -16.30 kérdések, beszélgetés

16:30 A PSAT rendes közgyűlése (az elhalasztott közgyűlés időpontja)
18:00 Állófogadás (Krúdy-terem)

Kérünk mindenkit, hogy adjátok tovább a hírt, mindazokat pedig, akik 1989-ben kapták meg a Pro Scientia Aranyérmet, hogy legyenek szívesek a kapcsolatfelvétel érdekében megküldeni nekünk e-mail címüket, ahová a meghívót elküldhetjük nekik, különösen ha nem rendelkeznek személyes adatlappal a honlapon, vagy nagyon régen frissítették azt! Minden olyan érmestárs jelentkezésének is örülünk, akik abban tudnak segíteni, hogy egy-egy régi érmest hol, hogyan érhetünk el.

Köszönjük előre is a segítséget, a hírt folyamatosan frissítjük a részletekkel!