Gazdára talált az e-book olvasó

2014. május 14-én, a PSAT Kutató kerestetik című workshopján kisorsoltuk az azonos elnevezésű projekt keretein belül készített Tehetségkutatási Kérdőív kitöltői számára felajánlott e-book olvasót. A sorsolásban azon kitöltők vehettek részt, akik nem tagjai a Pro Scientia Aranyérmesek Társaságának, a kérdőív minden kérdésére választ adtak, valamint e-mail címük megadásával jelezték a sorsoláson való részvételi szándékukat.

Hír időpontja

2014. május 16. péntek, 12:00

Az e-book olvasó szerencsés nyertese Illés Balázs, a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara Vezetéstudományi Intézetének tanársegédje lett, akinek ezúton is szívből gratulálunk!

A sorsolási jegyzőkönyvet a kérdőív összeállítója, a Kutató kerestetik c. projekt egyik szervezője, Nagy Noémi vezette, a nyertes e-mail címet Cziráki Szabina, az OTDT titkára húzta ki. A sorsolás szabályszerűségét és a jegyzőkönyv hitelességét a projekt főszervezője, Korsósné Delacasse Krisztina, valamint a projekt eredményeiből készítendő kiadvány egyik társszerzője, Tóbi István tanúsították.

A nyereménytárgy átvételére a Társaság székhelyén, a napokban kerül sor. A sorsolásról készült jegyzőkönyvet és videofelvételt a Titkársággal történő előzetes egyeztetés után bárki megtekintheti a Társaság székhelyén a projekt befejezésének időpontjáig, azaz 2014. június 30-ig.

 

 

A projekt az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2013–2014. évi cselekvési programja alapján meghirdetett NTP-FTH-M-13-001 pályázatának támogatásával valósul meg.